Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Sichuan Groupeve Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Sichuan Groupeve Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Adela

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Charlie Bingham

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό
τα τελευταία νέα της εταιρείας για GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό

Chengdu, Sichuan, ΛΔ Κίνα – Στην καρδιά της καινοτομίας και της δεξιοτεχνίας, η GROUPEVE υπήρξε μια σταθερή παρουσία, αναδιαμορφώνοντας το τοπίο της κατασκευής Sunscreen Fabric από την έναρξή της το 2000. Με μια ακλόνητη δέσμευση για ποιότητα, ακρίβεια και ικανοποίηση πελατών, η GROUPEVE έχει αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη, εξάγοντας τα ανώτερα προϊόντα της σε περισσότερες από 82 χώρες και θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο.

 

Crafting Excellence με αντηλιακό ύφασμα

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό  0

Το ταξίδι του GROUPEVE ξεκίνησε με μια μοναδική αποστολή - να φέρει επανάσταση στην παραγωγή αντηλιακών υφασμάτων.Τα τελευταία 20 χρόνια, η αφοσίωση της εταιρείας σε αυτή την αποστολή έχει αποφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα.Βρίσκεται στην πόλη Chengdu, Sichuan, ΛΔ Κίνας, η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της GROUPEVE διαθέτει 98 σετ υφαντών μηχανών Dornier, απόδειξη της κλίμακας και των δυνατοτήτων της.Αυτή η εκτεταμένη υποδομή εξουσιοδοτεί την GROUPEVE με μια εντυπωσιακή δυναμικότητα ανεφοδιασμού άνω των 5.000.000 τετραγωνικών μέτρων ετησίως.

 

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της GROUPEVE έγκειται στη δέσμευσή της για βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα.Με ένα σχολαστικά σχεδιασμένο σύστημα Ποιοτικού Ελέγχου, η εταιρεία επιτυγχάνει σχεδόν 100% αποτελεσματική χρήση του αντηλιακού της υφάσματος.Αυτή η αφοσίωση στη μεγιστοποίηση της χρησιμότητας διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της GROUPEVE πληρούν και υπερβαίνουν με συνέπεια τα πρότυπα του κλάδου.Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία έχει χαράξει έναν δρόμο αριστείας, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και θαυμασμό από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Magicaltex: The Sunscreen Fabric Brand

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό  1

 

Κάτω από την ομπρέλα GROUPEVE, η μάρκα Magicaltex έχει αναδειχθεί ως φάρος ποιότητας και καινοτομίας στη σφαίρα του αντηλιακού υφάσματος.Η σειρά Magicaltex της GROUPEVE αντιπροσωπεύει όχι απλώς μια επωνυμία αλλά μια δέσμευση για την αριστεία.Το ύφασμα, σχολαστικά κατασκευασμένο και αυστηρά δοκιμασμένο, υπόσχεται ανώτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.Με μια αξιοσημείωτη εγγύηση 10 ετών, το αντηλιακό ύφασμα Magicaltex της GROUPEVE αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της εταιρείας στην ικανοποίηση των πελατών.

 

Πρωτοπόρος στην Ανάπτυξη Νέων Υλικών

 

Οι φιλοδοξίες της GROUPEVE εκτείνονται πέρα ​​από τους παραδοσιακούς ορίζοντες.Ως μια προνοητική εταιρεία, η GROUPEVE έχει αγκαλιάσει τη σφαίρα των νέων υλικών, με ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών παραθύρων.Η εξερεύνηση της εταιρείας οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων αιχμής όπως το έξυπνο φιλμ – μια απόδειξη της ευελιξίας και της δέσμευσης της GROUPEVE στην καινοτομία.

 

Επαναπροσδιορισμός του "MADE IN CHINA"

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GROUPEVE: Επαναπροσδιορίζοντας την αριστεία στην κατασκευή αντηλιακών υφασμάτων και πέρα ​​από αυτό  2

 

Οι προσπάθειες της GROUPEVE ξεπερνούν τα σύνορα, με όραμα να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη του «MADE IN CHINA».Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα, την ακρίβεια και την καινοτομία υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων στην κατασκευή.Η GROUPEVE δεν είναι απλώς κατασκευαστής.Είναι προάγγελος αλλαγών, πρόκλησης συμβάσεων και θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για την αριστεία.

 

Ενώνουμε τα χέρια για ένα λαμπρό μέλλον

 

Η ιστορία επιτυχίας της GROUPEVE δεν αφορά μόνο τα προϊόντα.πρόκειται για συνεργασίες και συνεργασίες.Η εταιρεία απευθύνει μια θερμή πρόσκληση σε όλους τους συνεργάτες που μοιράζονται το όραμα της αμοιβαίας ανάπτυξης και επιτυχίας.Η GROUPEVE πιστεύει στη δύναμη της συνεργασίας και είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου οι συνεργάτες μπορούν να ανθίσουν μαζί, αποκομίζοντας τους καρπούς ενός κοινού ταξιδιού.

 

Η αποστολή της GROUPEVE: Προμηθευτής, Υπηρεσίες και Λύσεις

 

Η δήλωση αποστολής της GROUPEVE περικλείει την ακλόνητη αφοσίωσή της – να είναι Προμηθευτής της επιλογής, να παρέχει Υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες και να προσφέρει Λύσεις που διαμορφώνουν το μέλλον.Η δέσμευση της GROUPEVE για την αριστεία αποτελεί απόδειξη της πεποίθησής της ότι η ικανοποίηση των προσδοκιών των καταναλωτών σήμερα είναι ένα σκαλοπάτι για την επίτευξη των φιλοδοξιών τους για το αύριο.

 

Όπου υπάρχει ηλιοφάνεια, υπάρχει GROUPEVE

 

 

Σε κάθε προσπάθεια, το GROUPEVE ενσαρκώνει το σύνθημά του: Όπου υπάρχει ηλιοφάνεια, υπάρχει GROUPEVE.Φάρος λαμπρότητας, καινοτομίας και δέσμευσης, η GROUPEVE συνεχίζει να φωτίζει την πορεία προς την αριστεία, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο της κατασκευής και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ευκαιρίες συνεργασίας, επισκεφθείτεwww.sunetex.com.

Χρόνος μπαρ : 2023-08-15 15:38:02 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sichuan Groupeve Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ansen

Τηλ.:: 18981870029

Φαξ: 86-28-8533-3329

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)